Филмът "Yesterday" представя нови версии на най-обичаните хитове на The Beatles

Филмът
10 Юли 2019

Филмът "Вчера си е за вчера" ("Yesterday") разказва какво би се случило, ако само един човек в света помни The Beatles. Саундтракът включва нови версии на най-обичаните песни на групата, изпълнени от главния актьор Himesh Patel.

Дело на режисьора-носител на ОСКАР Danny Boyle ("Беднякът милионер"; "Трейнспотинг"; "28 дни по-късно") и сценариста Richard Curtis, номиниран за Оскар за филмите "Четири сватби и едно погребение", "Наистина любов" и "Нотинг Хил", "Yesterday" е рок енд рол комедия за музика, мечти, приятелство и дългия и ветровит път, който води до любовта на живота. Вчера всеки знаеше за The Beatles. Днес само Jack помни техните песни. И това се оказва много печеливш факт за него. Изпълнявайки песни на най-великата банда в историята пред свят, който никога не е чувал за нея, и с малко помощ от американския му агент с желязно сърце - Debra, славата на Jack процъфтява. Но когато неговата звезда изгрява, той рискува да загуби Ellie - човекът, който винаги е вярвал в него. Затваряйки една врата в живота си и отваряйки нова, Jack има нужда да се върне обратно там, където винаги е принадлежал и да докаже, че всичко, от което имаме нужда е любов ("All You Need Is Love").

За Himesh Patel, който, благодарение на майка си, е фен на The Beatles от ранна детска възраст, е неповторима чест да изпълни и запише тези легендарни песни. "Този филм е като представяне на музиката на The Beatles пред много млади хора, които не са имали привилегията да я слушат. Както утвърдени, така и нови фенове ще оценят филма и със сигурност ще бъдат пленени от магията на The Beatles."

"Този филм е чудесен пример за силата на песента", споделя музикалният продуцент на саундтрака Daniel Pemberton. "Музиката е нещо, което ни свързва с толкова много хора. Тя може да промени света. Хубаво е да си го припомняме."

Прочетете още