Гуен Стефани с награда "Модна икона 2019"

Гуен Стефани с награда
10 Октомври 2019

Гуен Стефани ще бъде провъзгласена за „Модна икона 2019“. Това ще се случи на предстоящата церемония по раздаването на наградите „Изборът на публиката“ (People's Choice Awards) на 10 ноември.

„За мен е чест. Нямам търпение“, написа певицата в своя Twitter. „Това е много щуро. Връща ме към времето, когато четях списание „Vouge“ и си мислех, че никога няма да съм като момичетата от кориците – никога няма да се добера до подобни облекла. Ходех до магазина за втора ръка и импровизирах. А сега ще получа награда за мода. Адски сюрреалистично е.“, коментира Гуен пред „E!News“.

През последните три десетилетия Стефани се превърна от пънкарка в ярка звезда от червения килим, преминавайки през безброй превъплъщения в кариерата си. Само преди броени дни, на 3 октомври тя отпразнува своя 50-годишен юбилей. Запознахме се с нея най-напред като вокалистка на групата No Doubt! През 2004 г. обаче започва кариерата като соло изпълнител, по време на която печели редица признания, между които една награда Grammy, четири приза на MTV, едно британско и две Billboard музикални отличия.

Прочетете още