Halsey с нов поп-рок албум и филмово преживяване - "If I Can't Have Love, I Want Power"

Halsey с нов поп-рок албум и филмово преживяване -
20 Юли 2021

Halsey анонсира предстоящия си четвърти студиен албум "If I Can’t Have Love, I Want Power" с продуценти Trent Raznor и Atticus Ross – Nine Inch Nails. Дуото са и композитори на драмата на Netflix - Mank и носителя на Оскар и Златен Глобус за "Най-добър саундтрак" – анимацията Soul.  

Halsey разкри албума чрез 13-минутен трейлър, в който мълчаливо върви през коридорите на Музея на Изкуството "Метрополитън" в Ню Йорк, докато не достига покрита картина, която се оказва нейн ренесансов портрет, изобразена като "Мадоната с младенеца". В типчен за изпълнителката стил всичките ѝ албуми са същински произведения на изкуството и "If I Can’t Have Love, I Want Power" е олицетворението на това.

Освен трейлъра за релийза, Halsey пусна и трейлър за предстоящата филмова продукция към него, която ще излезе на същата дата. Епичната ренесансова концепция разказва за радостите и ужасите на една жена, за бременността и раждането. Теми, които в последните няколко месеца изключително много вълнуват изпълнителката.

Албумът излиза на 27 август е наличен за предварителни поръчки на физически носител тук

Прочетете още