HAUSER в ролята на Фантома във видеоклипа към „The Phantom of the Opera“ - Чуйте и вижте изпълнението

HAUSER в ролята на Фантома във видеоклипа към „The Phantom of the Opera“ - Чуйте и вижте изпълнението
25 Януари 2023

Международно признатият виолончелист HAUSER споделя романтичната песен и придружаващ видеоклип „The Phantom of the Opera“, дело на известния гениален композитор Sir Andrew Lloyd Webber, за да отпразнува 35-ата годишнина на легендарния мюзикъл. Музикалното видео към изпълнението на HAUSER е първото, записвано някога на сцената на Her Majesty's Theatre в емблематичния Уест Енд в Лондон, а в него музикантът, в ролята на Фантома, свири на виолончело в едно докосващо сърцето изпълнение.

През 2022-ра, след невероятния 10-годишен период като част от 2CELLOS, HAUSER започва нова ера като солов артист. Чрез актуалния му албум THE PLAYER той донесе нова вълна музика за виолончело на феновете си навсякъде по света, използвайки своите новаторски музикални умения и неустоима харизма. Успехът му се простира далеч отвъд неговата всеотдайна фен база и милионите му последователи в социалните медии. С повече от три милиарда аудио и видео стрийма, хърватският музикант е истински феномен, който притежава способността да обединява и вдъхновява поколения любители на музиката.

„Виолончелото има универсален език, който всеки може да разбере. Искам да създавам музика, която събира хората, за да отпразнуваме свойството й да ни зарежда с живот“, споделя изпълнителят.

Прочетете още