Imagine Dragons се завръщат към корените си с четвъртия им студиен албум - “Origins”

Imagine Dragons се завръщат към корените си с четвъртия им студиен албум - “Origins”
13 Ноември 2018

Мултиплатинената банда, носител на ГРАМИ – Imagine Dragons - представи своя четвърти студиен албум – “Origins”. Пилотен проект от албума е #1 сингълът “Natural”,  последван от парчето “Zero”, включено в саундтрака към новия филм на Дисни – “Ралф разбива интернет“. Origins е продължението на албума от 2017 г. “Evolve” и хвърля нов поглед върху музиката на Imagine Dragons. За новия албум Imagine Dragons обединяват сили с продуцента Joel Little (Lorde, Khalid), Mattman & Robin (Selena Gomez, Carly Rae Jepsen) и John Hill (Florence + the Machine).

“Търсим нова основа и звучене, но с идеята да не се отдалечаваме от корените си и това, което ни изгради като музиканти“, споделя вокалистът Dan Reynolds, в компанията на своите колеги - китариста Wayne Sermon, басиста Ben McKee и барабаниста Daniel Platzman. “Когато творим, творим без бариери, без правила. Вълнуващо е да създаваме музика, различна и нова за нас.”

Origins излиза 16 месеца след последния албум на бандата “Evolve”, който е сертифициран два пъти с платинен статус в годината на издаването си - 2017 г. Evolve е номиниран за ГРАМИ в категорията “Най-добър поп вокален албум” и излъчва три алтернативни радио хита: “Believer”, “Thunder” и “Whatever It Takes”. Imagine Dragons са дветият най-стриймван артист в Spotify в световен мащаб с над 40 млн. слушатели месечно. 

Албумът е наличен за стрийминг и сваляне в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg тук

Прочетете още