Joey Kramer - барабанистът на Aerosmith съди колегите си от групата

Joey Kramer - барабанистът на Aerosmith съди колегите си от групата
23 Януари 2020

Барабанистът на Aerosmith Joey Kramer е завел съдебен иск срещу музикантите от групата за това, че не му е било позволено да се върне в състава и несправедливо са го изключили от бандата и за изявата им на церемонията по връчване на наградите Grammy на 26-и януари.

В съдебния си иск Kramer изтъква, че през 2019 година е получил незначителна травма. Заради нея той временно e преустановил репетициите и концертните си изяви с групата. През есента на миналата година отново бил готов да се присъедини към бандата, но му било отказано. Според Kramer това противоречи на условията на подписания от него договор.

Заради случилото се той няма да може да участва в изявата на Aerosmith на церемонията по раздаването на наградите Grammy на 26-и януари в Лос Анджелис. Той ще отсъства и от възпоменателното шоу, посветено на групата, два дни по-рано. Барабанистът обясни, че съди Steven Tyler и компания не за пари, а именно заради лишаването от възможността да присъства на тези специални събития.

Представител на рокаджиите, които през настоящата 2020 празнуват 50 години като група, коментира обвиненията на Kramer с думите, че барабанистът не можел да се присъедини към групата заради "своето емоционално и физическо състояние".

Прочетете още