Jonathan Roy, когото световните медии наричат „канадският Еd Sheeran”, за първи път в София

Jonathan Roy, когото световните медии наричат „канадският Еd Sheeran”, за първи път в София
7 Декември 2023

Сурова автентичност и болезнена артистичност – внос от романтичен Квебек, идва в София напролет. Jonathan Roy, който световните медии неслучайно наричат „канадският Еd Sheeran”, ще изнесе своя първи концерт у нас в клуб Строежа на 29 май 2024. Лимитираните билети за клубния гиг са вече в продажба в мрежата на ticketstation.bg.  

Концертът на Jonathan Roy е част от европейското му турне за представянето на неговия нов албум Life Distortions в Строежа на 29 май 2024 г., а той обещава незабравима вечер на истинско, неподправено артистично изкуство. Както самият Roy казва: „Чувствам се като котка от старата школа, която създава тази странна поп алтернативна музика, но това ми харесва".

Jonathan Roy е канадски артист, чието музикално пътешествие е белязано от неуморен стремеж към автентичност и искреност. От дебютния си албум през 2009 г. до последния, Life Distortions, Джонатан последователно се развива, оставайки верен на уникалното си звучене. С над 90 милиона стрийминга в YouTube и предана база от фенове, Джонатан продължава да разширява границите на музикалната индустрия.

Предстоящият му албум е кулминацията на тази еволюция, като предлага все по-пълно изразяване на уникалното му звучене. Записът, включващ най-новия сингъл „Stay in Bed and F*** (While the World Burns)“, демонстрира винтидж мелодия, която напомня на Motown запис, но със съвременен R'n'B бекбийт, който добавя острота към неговите задушевни вокали.

Продуциран в сътрудничество с музиканта и продуцент Brian Howes, носител на наградата Juno и с редица опитни продуценти, Life Distortions е доказателство за привързаността на артиста към култа за автентичност. Албумът запазва силните зарибяващи мелодии, които го превърнаха в лидер в класациите, но и успява да навлезе в нова саунд територия – по-истинска за него от всякога.

Билетите за клубното участие на Jonathan Roy вече са в продажба в мрежата на tickestation.bg. Събитието във фейсбук е тук.

Прочетете още