Justin Bieber отправи предизвикателство за бойна схватка към Tom Cruise

Justin Bieber отправи предизвикателство за бойна схватка към Tom Cruise
12 Юни 2019

Певецът Justin Bieber предизвика холивудския актьор Tom Cruise в Twitter на битка в шампионата по бойни изкуства UFC. Наскоро беше потвърдено, че 56-годишният Cruise, който винаги е демонстрирал супер физическа форма и е известен с изпълнението на множество невъзможни мисии, сам изпълнява каскадите в екшън филмите си. Bieber обаче явно не вярва в това. "Искам да предизвикам Tom Cruise на битка в Осмоъгълника (арената на UFC). Tom, ако не приемеш битката, тогава ти се страхуваш и това ще те преследва през целия ти живот. Кой иска да се обзаложи?", пише певецът в Twitter.

Скоро след това последва контра предизвикателство и предложение за облог, отправено от известния нюйоркски комик Dan LaMorte. "Ако загубиш, ще трябва да станеш сциентолог" (религията, която изповядва Tom Cruise), пише той, обръщайки се към Bieber.

Организаторите на UFC са изразили готовност да организират битката. Междувременно се появи и видеозакачка за бъдещия двубой - на база филма "Далече, далече", в който Tom Cruise играе главната роля заедно с Nicole Kidman. Вижте забавното видео:

Прочетете още