KALEO представиха нов сингъл и видео – “Lonely Cowboy”

KALEO представиха нов сингъл и видео – “Lonely Cowboy”
Снимка: „VERTIGO LIVE“
1 Април 2024

Мултиплатинените, номинирани за Grammy KALEO се завърнаха с новия си сингъл “Lonely Cowboy” - първата нова оригинална музика на групата от три години насам, достъпна чрез Elektra/Орфей Мюзик. “Lonely Cowboy” е придружена от зашеметяващо видеo изпълнение, заснето в историческия Колизеум в Рим.

“Lonely Cowboy” е с мека акустична китара и фонова оркестрация, докато мощните, но топли вокали остават водещата сила. „Предполагам, че е време да кажем сбогом на нощния ездач“, пее вокалистът, китарист, пианист, автор на песни и продуцент JJ Julius Son, докато рисува ярка картина, подчертана от гордо и преднамерено отдаване на почит към Ennio Morricone.

JJ коментира споделянето на песента: „Чувствам се като в “спагети” уестърн и обичам тези вибрации. Приятелите и семейството ми винаги са ме насърчавали да го издам, но сега беше подходящият момент. Това е важно за мен.”

KALEO се завръщат в Северна Америка това лято. Групата обяви серия от дати, които започват в “Dillon Amphitheatre” в Дилън, Колорадо на 14 юни, последвано от разпродадено изпълнение в легендарния “Red Rocks Amphitheatre” в Морисън, Колорадо на 16 юни. Турнето е на основни места по Западното крайбрежие и завършва в Carnation, WA в Remlinger Farms на 26 юни (маршрут на обиколката по-долу). За повече информация посетете www.officialkaleo.com.

KALEO 2024 TOUR DATES

April 13 - Gonzales, TX - Cattle Country Fest*
June 14 - Dillon, CO - Dillon Amphitheater
June 16 - Morrison, CO - Red Rocks Amphitheatre
June 17 - Salt Lake City, UT - Red Butte
June 19 - San Diego, CA - Gallagher Square at Petco Park
June 20 - Los Angeles - The Wiltern
June 23 - San Francisco, CA - The Masonic
June 25 - Forest Grove, OR - Grand Lodge
June 26 - Carnation, WA - Remlinger Farms

September 21 - Louisville, KY - Bourbon & Beyond 2024*

*Festival Date

По-рано този месец KALEO отпразнуваха своята 10-та годишнина, като изнесоха зашеметяващо изпълнение на живо пред 250 от най-големите си фенове в световноизвестния амфитеатър археологическия парк на Колизеума, Рим. Изпълнението на KALEO се присъедини към редиците на Ray Charles, Stevie Wonder, Billy Joel, The Cure, Elton John и Paul McCartney като единствените изпълнители, които някога са изнасяли наелектризиращо изпълнение пред емблематичния паметник. Представена от VERTIGO LIVE, водещ продуцент на кинематографични преживявания на живо, важната вечер беше заснета на филм и ще бъде пусната като “KALEO: Viva Roma in the Shadow of the Colosseum” по-късно това лято – гледайте официален тийзър TУК.

Прочетете още