Крис Норман с два концерта – в Пловдив и София

Крис Норман с два концерта – в Пловдив и София
30 Март 2023

Осем години след последното гостуване на Крис Норман в България, той отново идва за да изнесе два концерта по покана на Радио 1 и Симфоникс. На 20 май, гласовитият екс вокалист на легендарната група Smokie, ще се качи на сцената на Античен театър, Пловдив, а  ден след това, на 21-ви май, той ще бъде отново в Зала 1 на НДК, София.

Най-заклетите му фенове имат шанса да го видят, вероятно за последно в европейско турне. Гласът на Smokie идва, за да представи последния си албум с бенд от 10 човека и с обещание да има много рок, но и акустични изпълнения, за да чуем неостаряващите хитове "Midnight Lady" и "Living next door to Alice".

Билети за концертите в София и Пловдив може да намерите в мрежата на ePay GO.

Британският певец, популярен както с песните на групата, така и със силните си солови парчета, ще посети страната ни като специален гост на Радио 1.

Радио 1 е радиото, по което можете да чуете всички любими класически хитове. За повече информация за концерта слушайте Радио 1 на ефирните честоти, онлайн през официални сайта на медията www.radio1.bg или чрез мобилното приложение radioplay.bg.

Организатор СИМФОНИКС и медиен партньор РАДИО 1.

Прочетете още