Madonna ще режисира филм за живота си

Madonna ще режисира филм за живота си
17 Септември 2020

Една от най-успешните изпълнителки в историята на поп музиката, Madonna ще режисира автобиографичен филм и ще ни разкаже историята на живота си, потвърдиха от Universal Pictures. Тя работи и по сценария заедно с Diablo Cody.

В изявление, Кралицата на попа сподели: "Искам да предам невероятното пътешествие, в което животът ме въвлече като артист, музикант и танцьор – като човек, който се е опитвал сам да си проправи път в този свят. Фокусът на филма ще бъде музиката. Музиката ме поддържаше, наистина ме поддържаше жива. Има толкова много неизказани и вдъхновяващи истории от живота ми, а кой може да ги разкаже по-добре от мен? Важното е да споделя с хората пътуването в това скоростно влакче от увеселителен парк със собствения си глас и визията си за нещата."

"Madonna е най-великата поп-икона, артист и бунтар. С уникалния си дар да създава изкуство, което е едновременно достъпно и рушащо стереотипите, тя е оформила нашата съвременна култура по начин, който малцина владеят. Невероятна чест е за всички в Universal да работим заедно с нея.", заяви Donna Langley, която е председател на Universal Filmed Entertainment Group.

Прочетете още