Michael Bublé с луксозна колекция по случай 10-годишнината на албума Christmas

Michael Bublé с луксозна колекция по случай 10-годишнината на албума Christmas
27 Октомври 2021

Christmas на Michael Bublé празнува 10 години феноменален успех като коледен албум по впечатляващ начин - излиза изключително обновена колекция от музика и празнични екстри, съдържащи се в лимитираното издание на суперделукс бокс сета.

2021 колекцията, планувана да излезе на 12 ноември (САЩ и Канада) / 19 ноември (по света), ще се превърне в мечтания подарък за всички музикални фенове и ще донесе през този празничен сезон нова радост и светлина на феновете на Bublé навякъде.

Бокс сетът ще съдържа CD със 7 бонус трака, лично избирани от артиста, и ще включва нови песни: съвместно писаната от Bublé “The Christmas Sweater” и нова студийна версия на любимата празнична класика “Let It Snow!”, записана в прочутото студио Abbey Road Studios - Лондон с BBC Big Band Orchestra. Други песни в бонус CD-то са “The More You Give (The More You’ll Have)” и “Winter Wonderland” – дует с Rod Stewart.

Допълнителни елементи в боксета с оригиналното CD са:

• Книга с твърди корици от 48 страници, включваща персонално ново писмо от артиста до феновете му. 

• Индивидуално номерирана 12 x 12 литография.

• Ексклузивна зелена плоча на оригиналния албум.

• DVD: The Making of Christmas – пълна компилация от специални моменти зад кадър и в студиото, заснета по време на записването на албума с многократни коментари от Бубле.

• Ексклузивен и уникален коледен орнамент, както и 6 страници от опаковъчна хартия и 6 коледни картички.

Christmas на Michael Bublé е разпродал над 16 милиона албума през тези десет години, събрал е 4 милиарда стрийма (еквивалент на 60 милиона албума) и годишно задържа №5 позицията в музикалните класации по света. За последните десет години песните от Christmas са неминуемо присъствие в домакинства, магазини и ресторанти. Гласът му буквално се е превърнал в саундтрака на сезона.

Прочетете още