На 91 Willie Nelson издаде албума „The Border“

На 91 Willie Nelson издаде албума „The Border“
4 Юни 2024

В средата на 70-те години на 20-ти век Willie Nelson се превръща в един от най-разнообразните, трайни и влиятелни таланти в кънтри музиката. Като вокален майстор, автор на песни, ръководител на група и дори понякога филмов актьор, дългото му комерсиално управление (20 кънтри хита № 1 и 114 сингъла в класациите между 1962 и 1993г.) е изпреварено единствено от безграничната му енергия като изпълнител и автор на песни. От 50-те години на миналия век записите му са толкова много, че объркват всички, освен най-запалените дискографи.

Новия му албум „The Border“, който е под №75 в соловата му дискография, представя 10 новозаписани студийни изпълнения, включително четири нови композиции в колаборация с Buddy Cannon. В допълнение към парчето на Camp & Holmes „Made In Texas“ и „The Border“ на Crowell & Shamblin, Nelson продължава дългогодишната си традиция да хвърля светлина върху най-добрите автори на жанра, записвайки адаптирани версии на Larry Cordle & Erin Enderlin („I Wrote This Song For You“), Rodney Crowell & Will Jennings („Many a Long and Lonesome Highway“) и Mike Reid („Nobody Knows Me Like You“).

Слушайте албума ТУК

Tracklist:

The Border
Once Upon A Yesterday
What If I’m Out Of My Mind
I Wrote This Song For You
Kiss Me When You’re Through
Many A Long And Lonesome Highway
Hank’s Guitar
Made In Texas
Nobody Knows Me Like You
How Much Does It Cost

Willie написва първата си песен на 7-годишна възраст, а на 10 се присъединява към първата си група. Оттогава не спира да твори и да се развива в най-голямата си страст – кънтри музиката. В момента 91-годишният певец е на турне и му предстоят 27 концерта.

Прочетете още