Robbie Williams с първи коледен албум

Robbie Williams с първи коледен албум
9 Октомври 2019

Robbie Williams ще издаде първия си коледен албум тази година. Британската звезда анонсира, че скоро ще представи двойна колекция с кавъри на известни коледни класики, както и няколко оригинални песни. Според информацията двойният диск ще включва и специални гост изпълнители.

Robbie досега не е издавал коледни песни, но пък е достигал първото място в британската класация за сингли точно по Коледа. През 2001г. заедно с австралийската актриса Nicole Kidman се изстреляха на върха с кавъра на песента "Somethin' Stupid".

Многобройните фенове на Robbie ще имат повод за радост от новината за предстоящата колекция, защото любимият им изпълнител последно издаде своя 11-ти солов студиен проект през ноември 2016-а година - албумът "Heavy Entertainment Show" и оттогава мина доста време.

Припомняме, "Heavy Entertainment Show" дебютира на първо място в британската класация за албуми с продажби от 66,825 копия в премиерната седмица. В допълнение, Robbie държи рекорда във Великобритания за най-много номер едно албуми от солов изпълнител и е на второ място във вечната класация на Острова с най-много №1 студийни проекта след The Beatles!

Прочетете още