Шон Пен се ожени за трети път - избраницата му е 28-годишната актриса Лейла Джордж

Шон Пен се ожени за трети път - избраницата му е 28-годишната актриса Лейла Джордж
3 Август 2020

Американският актьорът, режисьор, сценарист и носител на две награди "Оскар" - Шон Пен се е оженил тайно за младата австралийска актриса Лейла Джордж. Сватбата на 59-годишния Шон, който ще отпразнува своя 60-и рожден ден след точно две седмици (на 17 август) и 28-годишната Лейла, е била скрита от медиите, но все пак става достояние от пост на приятелка на актьора в Instagram, където тя споделя, че е на седмото небе, след като е била на сватбената церемония на двамата.

За първи път двойката бе забелязана през октомври 2016 г. след обща почивка в Хавай. Двамата поддържат дискретност около отношенията си, като през годините се появяват заедно на червения килим само няколко пъти, и то на събития, свързани с опазването на дивата природа и животните – страст, която взаимно споделят.

За Лейла Джордж това е първи брак, а за Шон Пен, който e признaвaл, чe e "трудeн" в личния cи живoт, е трети - преди това той бе женен за Мадона от 1985 до 1989 г. и за Робин Райт от 1996 г. до 2010 г., с която имат две деца. В интeрвю прeди врeмe Пен кaзвa, чe Лeйлa Джoрдж гo пoзнaвa пo-дoбрe, oткoлкoтo caмият тoй пoзнaвa ceбe cи, наричайки я "най-важната жена в живота си".

Прочетете още