София Бобчева и Александър Кадиев влизат в 16 образа на хора от нашето съвремие в „Игра за двама“

София Бобчева и Александър Кадиев влизат в 16 образа на хора от нашето съвремие в „Игра за двама“
25 Януари 2022

София Бобчева и Александър Кадиев попадат в „Игра за двама“. Актьорите влизат в 16 различни роли на хора от нашето съвремие и пресъздават образи от ежедневието ни – продажните плеймейтки, корумпираните политици, псевдопатриотите, вечно неразбраните интелектуалци, измамниците автотърговци и други.

„Игра за двама“ е комедия за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените. Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност.

В постановката, режисирана от Златомир Молдовански, зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление. Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла.

Защото животът е игра, в която всички ние участваме. Важното е да го правим с усмивка.

Премиерата на спектакъла ще бъде в София на 15 февруари в Открита сцена „Сълза и смях“. През март и април предстоят и премиерни дати на представлението в Бургас (12 март), Пловдив (13 март), Варна (24 март) и Лондон (9 април).

Сценограф на постановката е Ивелина Минева, а автор на музикалното оформление е Стефан Здравески.

Прочетете още