Световноизвестният мюзикъл "Котките" идва в кината през декември

Световноизвестният мюзикъл
29 Ноември 2019

"Котките" е световен феномен. Дойде време той да завладее и света на киното със спиращата дъха екранизация на режисьора, носител на „Оскар“, Том Хупър ("Клетниците", "Речта на краля"), който майсторски изважда на повърхността най-ярките моменти от класическата история на поемата "Old Possum’s Book of Practical Cats" от Т. С. Елиът, която по-късно великият Андрю Лойд Уебър превръща в иконичен мюзикъл.

Новите кадри от дългоочакваната продукция въвличат зрителите в духа и визията на "Котките", като разкриват ярки сцени и звездно присъствие. Картината се отличава с великолепие и пищност, а забележителният актьорски състав превръща действието в истинска арена на таланта в лицето на Джуди Денч, Идрис Елба, Тейлър Суифт, Иън Маккелън, Дженифър Хъдсън, Рей Уинстоун, Джеймс Кордън, Джейсън Деруло и много други брилянтни артисти. Дебют на голям екран прави и талантливата балерина от английския Кралски балет Франческа Хейуърд.

Освен режисьор, Том Хупър е и сценарист на "Котките" заедно с Лий Хол ("Боен кон", "Довереникът на кралицата"). Продуценти са Тим Беван, Ерик Фелнър, Том Хупър и Дебра Хейуърд, а изпълнителни продуценти на филма са Андрю Лойд Уебър, Анджела Морисън и Джо Бърн.

Грандиозният киноспектакъл ще бъде в кината от 27-и декември.

Прочетете още