Най-високоплатените актьори в Hollywood са...

Най-високоплатените актьори в Hollywood са...
28 Юли 2022

Margot Robbie получи 12,5 милиона долара за главната роля в Барби. Така 32-годишната австралийка вече е смятана за най-високоплатената холивудска актриса, според класация на Variety. Във филма за любима кукла на милиони момиченца по света, заедно с Robbie играе и Ryan Gosling в образа на Кен, за което той получи същата сума като Margot.

В списъка на най-добре платените звезди до момента, освен Margot Robbie, присъстват само четири жени. Абсолютно лидерство по отношение на хонорарите се държи от мъжете актьори. Tom Cruise е на връха като за "Top Gun: Maverick", според пресата той е получил между 12 и 14 милиона долара, но има и процент от цялата печалба на филма, така че неговият дял може да достигне 100 милиона долара.

Второто място е за Will Smith, чийто хонорар за участието в трилъра Emancipation, планиран за 2023 г. е 35 милиона долара. На трето - Leonardo DiCaprio: ролята му в "Убийците на цветната луна" вкара в сметките му 30 милиона долара. Същата сума ще получи и Brad Pitt, който участва във все още неозаглавена драма за Формула 1. Челната петица допълва Dwayne Johnson, който стана с 22,5 милиона долара по-богат, благодарение на главната си роля в супергеройския екшън "Черният Адам".

Прочетете още