Възторжени отзиви за "Смъртта може да почака" след премиерата в Лондон

Възторжени отзиви за
29 Септември 2021

В "Роял Албърт Хол" в Лондон се състоя световната премиера на дългоочаквания нов филм от емблематичната шпионска поредица за Джеймс Бонд - "Смъртта може да почака", който бележи последното превъплъщение на Даниел Крейг като иконичния 007.

Снимка: https://www.facebook.com/JamesBond007

Специалното събитие беше уважено от две кралски двойки, а именно херцогът и херцогинята на Кембридж, принц Уилям и Катрин, както и принцът на Уелс Чарлз и херцогинята на Корнуол Камила.

Снимка: https://www.facebook.com/JamesBond007

Блясъкът на червения килим допълваха и актрисите Джуди Денч, Наоми Харис, Лашана Линч, Ана де Армас и Леа Сейду. Разбира се, присъстваха и режисьорът Кари Фукунага, актьорите Рами Малек, Бен Уишоу и Джефри Райт, също гениалният композитор Ханс Цимер и др..

Снимка: https://www.facebook.com/JamesBond007

Филмовата индустрия зорко ще следи през следващите седмици представянето в бокс-офиса на "Смъртта може да почака", за да разбере дали лентата ще върне зрителите масово в кината, въпреки противоепидемичните мерки. Мултиплексите във Великобритания обявиха, че не са имали толкова големи предварителни продажби на билети от преди началото на Ковид ограниченията, а критиците вече обсипаха филма с възторжени коментари.

Медиен партньор на лентата е Радио 1, което ви дава възможност да спечелите оригинални филмови подаръци или голямата награда - Телефон NOKIA X10! Научете как на www.radio1.bg

"Смъртта може да почака" идва в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX предпремиерно утре, 30 септември и премиерно от 1 октомври.

Прочетете още